CONFERÈNCIES

Ori

N'Ori ens va dur la seva conferència sobre els esquirols. Vam aprendre moltes coses d'aquests animals que abans no sabiem. Qué bé Ori, Gràcies!!!
 

 

Júlia

Na Júlia ens va dur la seva conferència sobre els pingüins. Ho va explicar súper bé, amb molts de detalls. Gràcies Júlia!!!

 

 

Carla

Na carla ens va dur la seva conferència sobre les formigues, i quina conferenciant està feta! Vam aprendre moltes coses que no sabiem d'quests animals. Gràcies Carla!!!
 

Elena

N'Elena ens va dur la seva conferència sobre el mussol. Ella fa els anys a les vacances d'estiu, i vam decidir que fes la conferència aquesta setmana. Gràcies Elena, hem après moltes coses del mussol. Ho has fet molt bé!!!

Erik

N'Erik va fer els anys dimarts i ens va dur la seva conferència de l'elefant. Ho va preparar molt bé i ens va explicar tot el que  sabia d'aquest animal. Gràcies Erik!!!

 
Valeria

Na Valeria ens  va dur la seva conferència sobre el Moix. Ens va explicar moltíssimes coses i  en vam aprendre moltes. Gràcies Valeria!!!


 

 

 

Chema

En Chema ens va dur divendres la seva conferència sobre el Lleopard. Ho va fer molt bé explicant-nos tot el que havia cercat sobre aquest animal. Gràcies Chema!!! 

  Elliot

Dijous n'Elliot ens va explicar la seva conferència sobre El Ca. Ho va fer molt bé, exposant tot allò que havia après i la informació que havia cercat. Gràcies Elliot!!!


 

 Lucía

Na Lucía ens va dur la seva conferència sobre La  Papallona. Ens va explicar molt bé tot el que sabía i ens va ensenyar moltes coses noves. Gràcies Lucía!!!
 Raúl

En Raúl també ens va venir a fer la seva conferència. Aquesta va ser sobre el lleó. En Raúl ens ho va explicar com un gran conferenciant, i així vam aprendre cosetes que no sabíem sobre aquest animal. Gràcies Raúl!!!


Aquest curs s'han estrenat amb la seva conferència pels seu aniversari n'Alice, n'Irina i n'Adri.
N'Alice va fer la conferència sobre el llargandaig de llengua blava, ho va contar molt bé. N'Irina sobre els dofins, explicant tot el que sabia i n'Adri va parlar dels conills, donant moltes explicacions sobre tot el que havia après... Gràcies per aquestes feines tan ben fetes!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario