LA HORA DEL CUENTO

Mamà Adriana

Dimecres va venir na Cristina, sa mamà de n'Adriana a contar-nos el conte de "El ratoncito Párez".Vam escoltar molt i ens ho vam passar mot bé quan ens va donar una capseta perquè la decoréssim com més ens agradava per després poder-li posar les nostres dents quan se'ns caiguin. Gràcies Cristina!!!


 

Papàs Raúl

Dimecres van venir els papàs d'en Raúl, n'Adrián i na Cristina, a contar-nos el conte "El monstruo de colores". Després vam fer un joc on cada fillet havia de posar-se al cap una diadema amb un dels colors del monstre i segons la mímica dels companys, endevinar de quina emoció es tractava. Ho vam passar molt bé. Gràcies Adrián i Cristina!!!


 

 

Pares Elliot

Dilluns van venir els pares de n'Elliot, na Blanca i en Chus, a contar-nos el conte "Los strevidos en busca del tesoro". després ens van dur un cofre per taula, on dins hi ha un mirall. Cada equip el va pintar del color que va decidir i els tenim a les nostres taules ja que vam decidir que els utilitzariem per quan ens sentim insegurs o un poc tristos, mirar en el seu interior i en veure els nostre reflexe, recordar que el millor tresor que tenim som nosaltres mateixos. Gràcies Blanca i Chus!!!


Mamá Pablo

Dimecres va venir n'Irene, sa mamà d'en Pablo, a contar-nos el conte de "La cebra Camila". Ens va agradar molt i després vam pintar un dibuix sobre el conte. Gràcies Irene!!!Mamà Adri

Aquest dimecres ha vingut n'Ana, sa mamà de n'Adri, a contar-nos el conte " La casa del sol y de la luna". És una llegenda africana que parla de com es va formar la Terra, el Sol i la Lluna. Després hem pintat un dibuix sobre el conte. Gràcies!!! Mamà d'en Sergi

El darrer dijous abans de les vacances va venir a contar-nos el conte na Vanessa, sa mamà d'en Sergi. Ens va contar un conte d'indis que ens va agradar molt. Després vam fer entre tots un arbre de Nadal amb cartulina per decorar la classe. Ens va agradar molt. Gràcies Vanessa!!! 

 

Mamà de na Serena

El darrer dimecres va venir na Carolina, sa mamà de na Serena, a contar-nos el conte de "Jabotí, la tortuga", una llegenda india que ens va agradar molt. Gràcies Carolina!!!
 

 

 

Mamà d'en Marc.

Aquest dijous va venir na Cecília, sa mamà d'en Marc i sa seva àvia, a contar-nos es conte "Sopa de piedras". Van fer un teatre de titelles on en Marc va col.laborar amb la representació. Després hi vam poder jugar noltros i també pintar un dibuix sobre el conte. Gràcies Cecília i àvia!!!

 

 

 Mamà de n'Ana

Aquesta setmana va venir na Teruca, sa mamà de n'Ana a contar-nos "A qué sabe la Luna" i un petit relat "Mamá". Tots dos ens vàren agradar molt. Després vam pintar un dibuix sobre el conte de "A qué sabe la Luna" i cadascú de noltros va escriure quin gust imaginava que feia la lluna. Gràcies Teruca!!!


 

Papàs d'en Pau

Aquest curs han encetat La Hora del Cuento els pares d'en Pau, na Pili i en Raul. Ens van venir a contar "El Rey León". Ens va agradar molt i vam prestar molta atenció. Gràcies Pili i Raul. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mamà Marc

El darrer dijous que hem tingut Hora del Cuento, ha vingut sa mamà d'en Marc, na Cecília. Ens ha contat dos contes que ens han agradat molt. Hem escoltat mentre veiem les imatges a la nostra pissarra digital, ja que na Cecília ens havia preparat un power point dels contes. Després hem pintat una imatge d'un dels contes. Gràcies Cecília!!!

 

 

Mamà Júlia

Dimecres va venir sa mamà de na Júlia, na Marta, a contar-nos el conte d'un fillet que no volia anar al dentista. Ens va agradar molt i vam decidir que no tindriem por d'anar a veure el nostre dentista. després vam pintar un dibuix del conte i ens vam endur a casa una gallina-globus, feta amb els guant que empren els dentistes. Gràcies Marta!!!

 

 

 

Mamà Carla

 Dijous va venir na Luz, sa mamà de na Carla, a contar-nos el conte "Na Carla espera una germaneta" un conte fet per na Carla i la seva mare, on ens explicaren com na Carla va rebre la notícia de tenir una germana. Després entre tots vam pintar les fulles d'una còpia del conte, per poder-les tenir a classe. Gràcies Luz!!!

 

 

Mamà Ander

El darrer conte de "la Hora del cuento" abans de les vacances, el va venir a contar na María José, sa mamà de n'Ander. Ens va contar la història del "Olenzero", el personatge que duu regals als nens i nenes del Païs Basc per Nadal. Després ens va dur uns puzzles que l'Olenzero li havia donat per a la nostra classe i un dibuix per pintar i endur-nos-lo a casa. Gràcies María José!!!

 

Mamà Ariadna

Dijous va venir sa mamà de n'Ariadna, n'Iria, a contar-nos el conte "A qué sabe la luna", una història que tambe parla de la amistat i el valor d'ajudar-se i treballar en equip.  Vam escoltar  i ens va agradar moltíssim. Gràcies Iria!!!

Mamà Valeria

Dijous ens va venir a contar el conte la mamà de na Valeria, na Cristina. Ens va contar un conte molt divertit que parla de l'amistat : Los atrevidos en busca del tesoro. Vam escoltar molt. Després vam pintar i retallar una màscara de pirata. Ho vam passar molt bé! Gràcies Cristina!!!

  Mamà Alice

Dijous va venir sa mamà de n'Alice, na Susana, a contar-nos uns contes. Vam prestar molta atenció i ho vam fer molt bé

 Papàs Adriana 

Aquesta vegada han estat els pares de n'Adriana, na Cristina i en Valdi, qui ens han vingut a contar "L'estrella de la Laura". Un conte que ens ha agradat molt. Després hem fet una titella d'estrella, que li hem posat ulls, nas i boca, per endur a casa. Gràcies Cristina i Valdi!!!


 

 Mamà Sergi

Dijous va venir sa mamà d'en Sergi, na Vanessa, a contar-nos el conte "El cuento sin dibujos", que ens va agradar molt i ens va fer un fart de riure. Després va dur pals per poder confeccionar una estrella que cadascú ens endurem a casa aquesta setmana. Gràcies Vanessa!!!

 

Mamà Chema

Dijous va venir sa mamà d'en Chema a contar-nos el conte de Nadal. Vam escoltar molt i ens va agradar que ens expliqués aquesta història. després vam pintar un dibuix que ens vam endur a casa juntament amb un detallet i unes galetes. Gràcies Tere!!!

 

 

Mamà Pablo

Dijous va venir sa mamà d'en Pablo, n'Irene, a contar-nos el conte de "Peter Pan". Vam estar molt atents i vam disfrutar d'escoltar les aventures d'aquest nen i els pirates. Després vam pintar un dibuix que ens vam endur a casa juntament amb un capell del "Capitán Garfio". Gràcies Irene.

 

 

 

Papà Adri

Dijous passat va venir es papà de n'Adri, en Xavi, a contar-nos es conte de "Juan sin miedo". Vam escoltar molt i ens va agradar moltíssim. Després cadascú va poder triar un dibuix relacionat amb el conte per poder-lo pintar i dur a casa. Gràcies Xavi!!!

Mamà Ana

Aquest nou curs l'ha encetat na Teruca, sa mamà de n'Ana, que ens ha vingut a contar el conte "Nacido del corazón", un conte que ens explica que hi ha fillets que neixen del cor dels seus pares, els fillets adoptats. Ens ha agradat molt. Després vam pintar un dibuix que ens l'hem enduit a casa. Gràcies Teruca!

Papàs Naiara

Dijous van venir els papàs de na Naiara, na Montse i en Juan, a contar-nos dos contes: "Al final del pasillo" i "Manolo". Després ens van dur unes màscares que vam pintar i ens vam endur a casa. Gràcies Montse i Juan!!!

 

Mamà de n'Irina

Dijous va venir sa mamà de n'Irina, na Rosa, a contar-nos el conte de "Cocorico". Hem escoltat molt i ens ha agradat. després hem fet una careta d'en Cocorico per endur-nos-la a casa. Gràcies Rosa!

 

Papàs d'en Marc i mamà de n'Ander

Aquest dijous han vingut els papàs d'en Marc, na Cecília i en Joan, i la mamà de n'Ander, na Maria José. Ens han contat el conte "Nos cambiamos las patas", on ens han explicat que cadacú ha d'estar content amb el que té i no voler desitjar el dels altres. Després hem fet un joc de cambiar-nos les pates i ens han donat una fitxeta per pintar i dur-la a casa. Ens ha agradat molt i ho hem passat molt bé. Gràcies Joan, Cecília i Maria José!!!

Papàs de n'Ori

Aquest dijous van venir es papàs de n'Ori, en Jesús i na Briseida, a contar-nos el conte "El mensaje del agua" amb na Peppa Pig. També ens van dur un experiment que el comprovarem a classe d'aquí un parell de setmanes: dos pots d'arròs bullit, on els hi vam escriure a un una paraula polida "AMOR" i a l'altre una paraula lletja "FEO". Quan hagi passat aquest temps veurem que el qui té la paraula lletja ha tornat més negre i l'altre amb la paraula polida serà més blanc. Així és el missatge d'aquest conte: les paraules i actituds influeixen en l'aigua i la poden corrompre o ajudar a formar cristalls i mantenir-se pura i neta.
Gràcies Jesús i Briseida!!!Papàs de n'Elliot

Dijous van venir els papàs de n'Elliot, na Blanca i en Chus a contar-nos el conte "Els tres porquets". El van contar juntament amb n'Elliot i fent teatre de titelles. Ens va agradar molt. Després vam pintar un dibuix dels tres porquets per dur-lo a casa. Gràcies Blanca i Chus!!!

 

Mamà d'en Pau

Dijous passat va venir na Pili, sa mamà d'en Pau, a contar-nos el conte de "La nena que somniava amb els cavalls". Va ser una història molt polida de quan ella era petita. Després ens va mostrar tot el que duen els cavalls per anar a ses Festes. també vam pintar un cavall i ens el vam endur a casa. Gràcies Pili!!!

Papà de n'Ander

Dijous va venir es papà de n'Ander a contar-nos "El flautista de Hamelin". Tots vam escoltar motl bé i vam xalar molt. Llavors vam pintar un dibuix sobre el conte i ens el vam endur a casa. Gràcies Andreu!!!


Papàs de na Vera

Dijous passat van venir es papàs de na Vera, en Raúl i na Vane, a contar-nos el conte de'n "Cocorico", un pollet molt divertit. Després ens van donar una corona perquè ens l'enduguessim a casa. Gràcies Raúl i Vane!!!

 

S'Àvia d'en Joan

El primer dijous que ens han vingut a contar un conte a La Hora del Cuento, ha vingut na Joana, s'àvia d'en Joan. Ens ha contat el conte dels somriures. Després ens ha regalat un somriure per cadascú que en s hem enduit a casa. Gràcies Joana per venir a fer una estoneta amb noltros!!!No hay comentarios:

Publicar un comentario